Malmerk fassaadid

AS Malmerk Fassaadid bedriver tillverkning och installation av aluminiumparti dörrar, fönster och glasfasader från och med 1991. En lång erfarenhet har gett oss en stark position på marknaden.
Tack vare produktionen av kvalitet och ett förhållande till kunder baserade på förtroende har produkterna från AS Malmerk Fassaadid fått goda resultat även utanför Estland. I dag består mer än 80% av den totala produktionen av export. Våra partners är främst finska, svenska, norska, lettiska och ryska företag.
I dagens byggnadsvärld är en av de viktigaste ämnena definitivt energibesparande. Mer värmefria profiler, trippelglas, packningar med lägsta värmeledningsförmåga etc. används i fönster, dörrar och glasfasader.
Människor föredrar mer och mer solskyddsglas som speglar det mesta av solstrålningen som därmed inte värmer rummet.
Varje konstruktion är unik i naturen och därför tar vi i samarbete med arkitekter de bästa möjliga lösningarna utifrån kundens önskemål och resurser, med tanke på byggnadsreglerna och med hänsyn till egenskaperna hos en byggnad med behov av glas / aluminiumpartier. 

 

 

Vi använder högkvalitativa profilsystem som erbjuds av varumärkena Schüco, Wicona och Nokian Profiilit och glasen erbjuds huvudsakligen av Pilkington, Saint-Gobain och Guardian.
Våra kvalitetskrav uppfyller kvalitetsstandarden ISO 9001: 2008.
Vi använder olika profilsystem:

1/5
MK-kontor_redigerad.jpg

 

Hitta olika

lösningar här!